Följ oss på facebook för fler erbjudanden

Våra tjänster

Vill du hellre njuta av semestern än att bygga om altanen, rensa ogräs eller klippa häcken - tveka inte att höra av dig!

Snickeri

Byggnation av altaner är en konst som kräver precision och kunskap. Med rätt material och teknik kan man skapa en vacker och hållbar altan som blir en förlängning av hemmet. Insynsskydd och spaljéer erbjuder inte bara integritet utan också en estetisk touch till trädgården. Utekök blir alltmer populära, och med rätt snickeri kan man ha ett kök som är både funktionellt och snyggt. Trappor i utomhusmiljö behöver vara robusta och säkra, medan platsbyggda rabatter och blomlådor kan ge trädgården en unik touch.

Klar för start

Vi renoverar kontorslokaler, konferensrum, fikahörnor med mera, och erbjuder fullständig service från inköp av kontorsmöblemang till montering och installation. Vårt team ser till att arbetsplatser och konferensrum är perfekt iordningställda, med professionellt dragna kablar och dolda dragningar. Vi hanterar även montering av konferens-TV och inkoppling av skärmar och datorer. Vår målsättning är att skapa en effektiv och inspirerande arbetsmiljö, redo att användas.

Montering

Montering av möbler kan verka enkelt, men det kräver noggrannhet och rätt verktyg. Förråd behöver ofta specialanpassade lösningar för att maximera utrymmet. Garderober, kök och köksluckor är centrala delar av ett hem och bör monteras korrekt. Gardinstänger, lamell plissé och rullgardiner kan förändra ett rums atmosfär och bör väljas med omsorg.

Måleritjänster utvändigt som invändigt

Vi utför målning utomhus och inomhus med fokus på kvalitét i samtliga moment som fasadtvättning, skrapning, slipning. För bästa resultat jobbar vi endast med material och färger från ledande färgtillverkare.

Trädgårdsskötsel

Rensning av rabatter, häckklippning, klippning av gräsmatta, krattning av löv, plantering av perenner, buskar och träd. Underhåll av hela trädgårdar med olika paketlösningar. Höst- och vårpaketet innehållande uppstart av trädgården på våren och vinterstängning under hösten. Villapaket med omhändertagande av hela trädgården under sommaren, anpassat för både små och stora tomter. Semesterpaket med underhåll av blomster, gräsmatta och bevattning när husägaren är bortrest.

Trädgårdskonsultation

Varje trädgård är unik. Genom att studera trädgårdens förutsättningar kan man skapa en plan som passar just den platsen. Att lyssna på kundens behov och prata igenom idéer är avgörande. Rådgivning kring design och växtval kan göra skillnaden mellan en bra och en fantastisk trädgård.

Stenläggning

Stenläggning kan förvandla en trädgård. Trädgårdsgångar, uppfarter och kantsten kan ge struktur och estetik. Inramning av rabatter med sten kan lyfta fram växterna och skapa en harmonisk helhet.

Underhåll

Allt som byggs behöver underhåll. Altaner och pooldäck utsätts för väder och vind och kan behöva regelbunden översyn. Trall kan behöva bytas ut eller repareras. Rengöring, slipning och ytbehandling kan förlänga livslängden på dessa ytor och hålla dem vackra år efter år.

Trädgårdsskötsel

Löpande trädgårdsarbete. 

  • Klippa häckar, buskar, rosor
  • Klippa, beskära rensa ogräs
  • Mossbekämpning av gräsmatta, kratta löv
  • Jordförbättra, gödsla och vattna
  • Nyplantering
  • Flytt av buskar perenner
  • Plantering, anlägga gräsmatta
  • Göra inköp till din trädgård
  • Forsla bort trädgårdsavfall

Trädgårdskonsultation

Löpande debitering, minimitid 2 timmar. 

Studering av trädgårdens förutsättningar, lyssna av behov och önskemål, prata igenom idéer och möjligheter till förbättringar, rådgivning kring funktion, design, växtval och materialförslag.

Erbjudande Juli - Augusti

Erbjudande Juli - Augusti upp till 25% rabatt på Målning och häckklippning

Läs mer om våra erbjudanden här